Αρχική Σελίδα

Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης


HCBL είναι κύριος κατασκευαστής της τρισδιάστατης τεχνολογίας. Με τις ενσωματωμένες λύσεις για τη στερεοσκοπική βιομηχανία – από τον τομέα της ψυχαγωγίας στην εκπαίδευση και τον αθλητικό τομέα – είμαστε δεσμευμένοι να φέρουμε αληθινό τον τρισδιάστατο σε κάθε πρόσωπο, το σπίτι και την οργάνωση για την καλύτερη εμπειρία στον κόσμο.
 
Το χαρτοφυλάκιο HCBL των προϊόντων, οι λύσεις και οι υπηρεσίες είναι και ανταγωνιστικά και αξιόπιστα. Μέσω της ανοικτής συνεργασίας με τους ώριμους τρισδιάστατους υπεύθυνους για την ανάπτυξη, τους διανομείς, και τους συνεργάτες διοικητικών μεριμνών, δημιουργούμε την προβλέψιμη αξία για τους πελάτες μας, που εργάζονται για να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους και την καινοτομία στις οργανώσεις όλων των μορφών και των μεγεθών.
 
Σε HCBL, η καινοτομία εστιάζει στις ανάγκες του πελάτη. Εμείς που επικεντρωνόμαστε στις τεχνολογικές εξελίξεις που οδηγούν τη στερεοσκοπική βιομηχανία μπροστινή. Ιδρυμένα το 2008 από την ταπεινή αρχή μας σήμερα, τα τρισδιάστατα προϊόντα μας έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές.
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

HCBL μας την καθιέρωσή που του το 2008 μέχρι τώρα, το προσωπικό HCBL επιμένει πάντα στην έννοια της «συνεχούς καινοτομίας, συνεχής μόνος-βελτίωση, φήμη πρώτα» για να εξυπηρετήσει τους πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο, από το σήμερα, έχουμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με πολλούς γνωστούς κινηματογράφους και οι τρισδιάστατοι κατασκευαστές επίδειξης, τα προϊόντα μας εξάγονται σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο, όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Αυστραλία και ο ειρηνικοασιατικός, κ.λπ. Είμαστε κύριοι μιας καλής φήμης από τους πελάτες μας. 
Το επιχειρησιακό πεδίο εργοστασίων HCBL σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, μέχρι τώρα, μας έπρεπε να συμμετέχει πολλοί διάσημη έκθεση, όπως CineAsia HK, ΗΠΑ CinemaCon τρισδιάστατο, CineEuropeBarcelona, 16ο KINO EXPO το 2014 διεθνές στη Αγία Πετρούπολη, κ.λπ. 

 

Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd. Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd. Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd. Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : HCBL

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 30 million-35 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Κυκλική πολωμένου γυαλιών 3D για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κυκλική πολωμένου γυαλιών 3D για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κυκλική πολωμένου γυαλιών 3D για τις πωλήσεις